[rank_math_breadcrumb]

Magneetveldtherapie: revolutie voor mens en dier!

Centropix Kloud: Magneetveldtherapie revolutie voor mens en dier

De Centropix Kloud heeft de magneetveldtherapie naar een nieuw tijdperk gebracht met zijn innovatieve ontwerp en veelzijdige toepassingen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkeling van hoogwaardige magneetveldtoepassingen heeft Centropix een stevige plaats veroverd en zich gevestigd in de branche van magneetveldtoepassingen.

Wat de Centropix Kloud uniek maakt, is niet alleen zijn recente patentering, maar ook de indrukwekkende resultaten van de 15 minuten durende programma’s. Deze “Next Gen PEMF” mat activeert moleculen tot 50 keer meer dan andere magneetveldtoepassingen op de markt. Een ware game-changer.

Magneetveldtherapie zou het zelfhelend vermogen van de mens activeren?

Achter de ontwikkeling van de Centropix Kloud staat Professor Wolf A. Kafka, een autoriteit op het gebied van magneetveldtherapie. Met een bandbreedte van 0 tot 20.000 Hz en een maximale sterkte van bijna 100 Microtesla, behoort de Kloud tot de meest veelzijdige toepassingen op de markt. Het 3-voudig gepatenteerde signaal van Professor Kafka heeft een aanzienlijke moleculaire activering tot gevolg, met een positieve invloed op het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

magneetveldtherapie

magneetveldtherapie

De Centropix Kloud onderscheidt zich verder met zijn vijf specifieke programma’s: Relax, Balance, Energize, Synchronize en Transform. Of je nu op zoek bent naar meer rust, interne balans, energie, synchronisatie van het interne systeem of afvoer van afvalstoffen, de Kloud biedt voor elke situatie een passende oplossing en intensiteit.

Juist deze veelzijdigheid in programma’s maakt de Centropix Kloud zoveel meer effectief dan andere magneetveldtoepassingen. Niet alleen de programma’s bieden veel afwisseling, ook binnen de programma’s verandert het signaal doorlopend, waardoor het lichaam op moleculair niveau constant getriggerd wordt te reageren

De Centropix Kloud kan, naast op de therapiemat zelf, worden bediend door de gratis app. Hiermee heeft u uw wellness letterlijk zelf in de hand.

De positieve ervaringen van gebruikers en de veelzijdigheid maken de Centropix Kloud tot een product dat niet alleen betaalbaar is, maar ook een must-have voor diegenen die streven naar welzijn voor zichzelf, hun familie en hun geliefde dieren. Voor meer informatie over Centropix en de Centropix Kloud, bekijk onze algemene pagina met boeiende links en uitgebreide details over dit baanbrekende product.

Gerelateerde blogartikelen

De geneeskracht van de amberboon
CBD olie en astma

 

Over René, Je Buteyko ademtherapeut

Wil je beter leren ademen?

Contact

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

ONLINE CURSUS

Incl. 2 uur 1 op 1 coaching
€ 247,-

Info en aanmelden

OFFLINE 1 op 1 CURSUS 

Aanmelden: info@gezondeademhaling.nl
Offline begeleiding en coaching

Locatie: Utrecht

 € 375,-

Meer info

VERGOEDING: vraag het je werkgever via dit formulier.

KORTING bij samen volgen cursus

Offline 1 op 2 cursus
€100,- korting p.p.
Locatie: Utrecht

Contactgegevens

René van den Heuvel
H.j. Schimmelstraat 63
3532 TB Utrecht
info@gezondeademhaling.nl
+31 652519537