Right to Play

Op jonge leeftijd heeft een mentor tevens sportleraar me op krachtige wijze gemotiveerd om deel te nemen aan de Dam tot Dam loop. Dat is een hardloopwedstrijd met een afstand van 10 engelse mijlen. Die Dam tot Dam loop heb ik op 12 jarige leeftijd gelopen. Misschien een beetje jong voor zo’n lange afstand maar mij heeft het tot op de dag van vandaag veel goeds gebracht.

Toen ik wat ouder was besefte ik pas hoe krachtig de motivatie van die sportleraar was en hoe me dat gevormd heeft. Ik trainde toen namelijk nog niet op geloof in mezelf, maar op zijn geloof in mij. Vervolgens heb ik een sterke basis voor vertrouwen in mezelf gelegd. Aan sport en beweging beleef ik nog steeds veel plezier. Via Right to Play wil ik bereiken dat kinderen hetzelfde voorrecht zullen hebben als ik gehad heb.

Halve Marathon Siberië, Rusland

Daarom wil ik je vragen om me te sponsoren voor de halve Marathon op 7 januari 2021 in Siberië. Of all places! Een euro zorgt echt al voor een positief gevoel en daar begint het mee! 

Veilige site, anoniem doneren mogelijk, makkelijk betaalproces.

Alle kosten zijn voor mij: vliegticket, hotel, aanmelding, etc. Iedere euro die je sponsort gaat direct naar Right to Play. Vraag me om bewijs als je twijfelt. Ik maak het graag inzichtelijk. Via Gofundme kunnen we samen Right to Play steunen. Ieder bedrag is goed.  Naast doneren is er ook de mogelijkheid om dit bericht te delen.
Dat helpt ook! 

Right to Play

Right to Play

 

Wil je beter leren ademen?

Contact

Individuele Buteyko cursus

Dit is de fysieke, offline variant.
Wordt gegeven in de stad Utrecht.
Tarief € 375,-.
Info, of aanmelden:
info@gezondeademhaling.nl.

Ademen is belangrijk, maar
je moet het niet overdrijven.
GRATIS online training. Wordt bewust van de ingrijpende
gevolgen van verkeerd ademen, maar ook van de kracht
van een gezonde ademhaling.