info@gezondeademhaling.nl
0652519537

Buteyko boek

Inmiddels schrijf ik al een tijd blog artikelen. Het is echt leuk dat ik daar steeds meer positieve reacties op krijg. Daarom wil ik via deze pagina aankondigen dat er een fysiek Buteyko boek aankomt. Ik wil graag dat het Buteyko boek in samenwerking met jou tot stand komt. Jij behoort tot mijn lezers, of cursisten. Daarom vind ik je mening belangrijk. Ik wil je vragen om die met me te delen. Straks zul je lezen hoe ik je daarvoor wil bedanken.

Buteyko methode boek: Ebook t.w.v. 9,95 

Mijn vraag is om m’n gratis ebook te lezen. Daar heb je zelf natuurlijk ook wat aan. Dat ontvang je morgen nadat je jezelf aan de rechterzijde van deze pagina hebt ingeschreven voor de gratis online training. Met jouw feedback kan ik daar verbeteringen in aanbrengen. Ik kan niet garanderen dat ik dat doe, maar als ik het ermee eens ben zal ik dat zeker doen. In ruil daarvoor ontvang je het uitgebreide ebook van meer dan 70 pagina’s.(t.w.v. € 9,95) Van een aantal proeflezers heb ik daar al positieve reacties op gekregen. Van jou wil ik graag horen wat je van dit uitgebreide ebook boek vindt. Voor dit ebook vraag ik dus voor de tweede keer om je mening. 🙂 In ruil voor je waardevolle reactie krijg je een pdf versie van het fysieke boek dat ik ga laten drukken. Daar zal o.a. een praktisch zelfhulpprogramma met de Buteyko ademhalingsoefeningen in staan.

Buteyko methode boek: Het fysieke Buteyko boek 

Niet iedereen kan de Buteyko methode uit een boek leren, het blijft immers een therapie. Het zal je wel helpen om daar meer feeling, of een beter idee bij te krijgen. Wellicht kunnen symptomen van bijvoorbeeld astma, of hyperventilatie al verminderen via dit boek. Waarschijnlijk zal ik het voor  € 20,- aanbieden. Voor jou zal het gratis zijn, in de pdf versie dan.

Wat nu te doen?

Geef je aan de rechterzijde op voor de gratis online training. Dan ontvang je morgen het gratis ebook. Als je het uit hebt kun je me laten weten wat je daarvan vond. Daar kijk ik naar uit!

Bij het plaatsen van deze link in deze pagina komt er een foto van een boek tevoorschijn. Deze foto is afkomstig van School vector created by freepik – www.freepik.com

Wil je beter leren ademen?

Contact

AANMELDEN GRATIS ONLINE TRAINING

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

INDIVIDUELE CURSUS
3 ademconsulten van 1,5 uur
Levenslange coachings garantie
Inclusief werkboek / ebook / videomateriaal
€ 375,-
Meer info

Groepscursus

22 feb 10:30 – 13:30
29 feb 10:30 – 13:30

€ 275,-
Inhoudelijk hetzelfde als de individuele Buteyko cursus

Info@gezondeademhaling.nl